Om Fabrikör


Vad gör ni?
Vi köper in tyger vi själva saknat i svenska butiker (åtminstone online). Fokus ligger på tyger för klädsömnad, även om vissa kvaliteter även funkar till interiör.

Hur väljer ni tyger?
Målet är att alla våra tyger ska hålla god kvalitet, vara fina och behagliga att bära, roliga att sy, relativt lättskötta, och så hållbara som möjligt. Därför hittar du vävd bomull, linne, ull och tencel hos oss, men inte polyester eller paljettyg.

Var finns ni?
Just nu bor hela lagret (välförpackat!) i en trea i Göteborg. På sikt hoppas vi kunna få lite bättre utrymme, men vi har inga planer på storskalig försäljning. Dock försöker vi träffa kunder ute några gånger om året, via mässor och popups.

Vad gör du annars?
Jag som gör det mesta av jobbet heter Emma och är grafisk designer. Till vardags gör jag hemsidor och grafisk form åt småföretagare. Ibland skymtar ett barn förbi i vår instafeed, det är min dotter Ada. Även min man Jonas hjälper till på ett hörn.

Vad är en fabrikör?
En fabrikör är en maker, nån som gillar att greja! Och kanske nån som gillar fabric? Mest är det ett namn.

 

Har du frågor eller synpunkter är vi alltid tacksamma för feedback, vare sig det gäller vårt utbud eller butikens info och funktionalitet. Hör av dig på info@fabrikoer.com eller via formuläret nedan så svarar vi så snart vi kan. Och följ oss gärna på Instagram eller Facebook!